Jobmate TOUCH ergonomisk musplatta

Jobmate TOUCH ergonomisk musplatta är mycket enkel och du lär dig snabbt att arbeta med den. Den tunna designen gör det enkelt att flytta händerna mellan styrplattan och tangentbordet. Du får en bra ergonomisk arbetsställning, handlederna kan rätas ut, armar, nacke och skuldror avlastas. Styrplattans släta yta är mycket behaglig att röra vid och det stora formatet ger plats åt dina rörelser och får t ex scrollning att kännas som en naturlig rörelse när du sveper över en sida. Dessutom gör den stora ytan att räckvidden fungerar utmärkt för två skärmar. Hela plattan har touchfunktion samt vänster- och högerklick i nederkant. Detta gör att du enkelt kan dra dokument, markera genom att trycka ner med ett finger och dra dokumentet med det andra. Jobmate Touch har zoomfunktion likt smarta telefoner eller surfplattor, du zoomar genom att föra isär eller dra ihop två fingrar. Scrollar gör du genom att lägga två fingrar på plattan och för dem nedåt eller uppåt.

Inbyggda distanser gör att du alltid får tangentbordet i exakt rätt höjd, samma som Jobmate Touch, vilket ger den bästa ergonomiska arbetsställningen. Placera tangentbordet på ”armarna”, skruva på distanserna för att höjdjustera dem. Har du ett tangentbord som har en kant undertill kan du enkelt ta bort distansskruvarna helt. Drivrutin eller programvara behöver inte laddas ner för att produkten ska fungera. Anslut bara sladden till ett av datorns USB-uttag och vänta några sekunder, så kan du starta.

Produktspecifikation:

Teknisk information: 800 dpi. Anslutning via USB. Plug & Play.
Kompabilitet: Kompatibelt med Windows och OS X.
Funktioner: Med ett finger:
Enkelklicka
Dubbelklicka
Trippelklicka för att markera hela stycke
Med två fingrar:
Högerklick
Klicka och dra dokument
Zooma in/ut
Scrolla upp/ned
Höger- och vänsterklick i nedre delen av
styrplattan med kännbart klick.
Med tre fingrar:
Stänga av/sätta på touchplattan. Så här gör du!
Rengöring: Den rena släta designen gör Jobmate Touch enkel att rengöra, använd en fuktad trasa med ett milt tvålrengöringsmedel.
Sladdlängd: 2 m
Mått: 441 x 125 x 14-27 mm

Art.nr:

Silver
500201

Färger / storlek