Nyheter | Information

Här kan du ta del av produktnyheter, produktförändringar och övrig information.

2022-01

NYHET - StandUp CHOICE

En stol utformad med den nya generationens design i funktion och estetik. CHOICE gör det enkelt att växla mellan att stå och vila, med rörlig sits och med flexibel sitthöjd.

Läs mer om StandUp CHOICE

2021-10-27

INFORMATION - StandUp ORIGINAL och AIR

Under hösten 2021 byter vi öljettens placering på våra StandUp-mattor, den är numera centrerad på mattans kortsida. Det gäller både ORIGINAL och AIR (ej art.nr 381891).

Till produktsidan ORIGINAL >

Till produktsidan AIR >

 

2020-02-21

INFORMATION - Digitala filer (CAD, Revit m fl)

Nu finns ännu fler produkter för nedladdning!

Till DOWNLOADS >

2020-01-27

NYHET - LightUp NEOS

NEOS är ett nytänkande lampkoncept som ger dig frihet att själv bygga din lampa med precis de funktioner du vill ha eller behöver. NEOS kombinerar hållbarhet med snygg design och modern teknik.

Till produktsidan >

2019-11-13

INFORMATION - StandUp Air

Vår StandUp Air är uppdaterad och är numera utan öljett.

Till produktsidan >

2019-11-12

NYHET - StandUp Active Balance Ball Free

StandUp Balance Ball Free är vårt PVC-fria alternativ. En ergonomisk balansboll i snygg design för ett aktivt sittande. När du sitter på en balansboll så aktiveras dina mag-, sido- och ryggmuskler och bålen stärks. Bollen finns i två olika storlekar, Ø65 cm och Ø75 cm.

Till produktsidan >

2019-09-10

NYHET - StandUp Cork

StandUp Cork är det naturliga valet. En PVC-fri vegansk premium ståmatta med extra hög kvalitet, komfort och design. Mattan har ett ytskikt av äkta kork för en naturlig känsla, fin patina och skön mjukhet.

Till produktsidan >

2019-09-03

NYHET - StandUp Active

StandUp Active – sortimentet bygger på vår ambition att skapa hälsa och välbefinnande på arbetsplatsen. Det består av flera olika produkter med fokus på att göra det enkelt att vara aktiv, rörlig och hälsosam under arbetsdagen.

Här hittar du vårt StandUp Active sortiment!