”Framtidens kontor” och hur kontoret kan förtjäna sin attraktion?

WEBINAR

Har du några frågor eller vill veta mer om våra webinar så är du välkommen att kontakta Henrik Botha – tel +46 70 648 17 96 eller henrik.botha@matting.se

 

KOMMANDE WEBINAR

WEBINAR 3 DECEMBER kl 11-12

Nu är det dags för ett uppföljande webinar – Ett samtal om hemarbetsplatsen!

Det är tydligt att arbetslivet befinner sig i en stor förändring. Med ett ökat distansarbete blir hemmet för många en viktig arbetsplats. Vad betyder det – när människors förutsättningar att arbeta hemifrån skiljer sig åt? Hur kan man som arbetsgivare agera – och hur resonerar facket? Vilka krav bör man ställa på en fullgod arbetsplats i hemmet? Matting, som utvecklar hållbara och flexibla koncept för kontor och hemarbetsplatser, bjuder in till samtal där vi resonerar och samtalar med kunniga personer inom området. Webinaret kommer att modereras av Per Schlingmann.

DELTAGARE

Lee Wermelin – ordförande i fackförbundet Akvavia

Henrik Botha – affärsområdeschef Matting AB

Sebastian Rudenstam – grundare Beleco AB

Per Schlingmann – författare och entreprenör

Anna Bladini – utbildningsansvarig Avonova

ANMÄL DIG HÄR!

 

TIDIGARE WEBINAR

WEBINAR 1 SEPTEMBER

Tack till våra gäster Johanna Munck af Rosenschöld (VD Strategisk Arkitektur), Marcus Berntson (KAM Input Interiör) och Henrik Botha (Affärsområdeschef Matting AB) och moderator Per Schlingmann. Vi tackar också er deltagare som var med och lyssnade och för era engagerade frågor i chatten.

Missade du WEBINARET så kan du se det här.

 

WEBINAR 16 JUNI

Tack till alla gäster och deltagare i vårt webinar den 16 juni – Möjligheter med det nya flexibla arbetslivet!
Kul med alla frågor och kommentarer. Som vi pratade om på webinaret så kommer arbetslivet att transformeras. De traditionella kontoren kommer att förändras och bli mer en mötesplats, istället för en arbetsplats. Kontoren kommer att behöva förtjäna sin attraktion.