”Framtidens kontor” och hur kontoret kan förtjäna sin attraktion?

WEBINAR

Har du några frågor eller vill veta mer om våra webinar så är du välkommen att kontakta Henrik Botha – tel +46 70 648 17 96 eller henrik.botha@matting.se

 

TIDIGARE WEBINAR

WEBINAR 3 DECEMBER

Ett samtal om hemarbetsplatsen! Det är tydligt att arbetslivet befinner sig i en stor förändring. Med ett ökat distansarbete blir hemmet för många en viktig arbetsplats. Vad betyder det – när människors förutsättningar att arbeta hemifrån skiljer sig åt? Hur kan man som arbetsgivare agera – och hur resonerar facket? Vilka krav bör man ställa på en fullgod arbetsplats i hemmet?

Vi tackar våra deltagare och er gäster som var med och lyssnade och ställde frågor!

Lee Wermelin – ordförande i fackförbundet Akvavia
Henrik Botha – affärsområdeschef Matting AB
Sebastian Rudenstam – grundare Beleco AB
Per Schlingmann – författare och entreprenör
Anna Bladini – utbildningsansvarig Avonova

Missade du WEBINARET så kan du ta del av det här!

WEBINAR 1 SEPTEMBER

Den nya tidens kontor! Tack till våra gäster Johanna Munck af Rosenschöld (VD Strategisk Arkitektur), Marcus Berntson (KAM Input Interiör) och Henrik Botha (Affärsområdeschef Matting AB) och moderator Per Schlingmann. Vi tackar också er deltagare som var med och lyssnade och för era engagerade frågor i chatten.

Missade du WEBINARET så kan du se det här.

 

WEBINAR 16 JUNI

Tack till alla gäster och deltagare i vårt webinar den 16 juni – Möjligheter med det nya flexibla arbetslivet!
Kul med alla frågor och kommentarer. Som vi pratade om på webinaret så kommer arbetslivet att transformeras. De traditionella kontoren kommer att förändras och bli mer en mötesplats, istället för en arbetsplats. Kontoren kommer att behöva förtjäna sin attraktion.