StandUp Active BALANCE BOARD

StandUp ACTIVE balansbräda

Stay active - wherever you are.

Ingår i vårt Active-sortiment som gör det enkelt att vara aktiv, rörlig och hälsosam under dagen.

StandUp ACTIVE balansbräda är en balansbräda för dig som vill stå aktivt. Genom att använda balansbrädan gör du det lätt att hitta balanspunkten i kroppen och du hittar en naturlig kroppshållning. Active Balance bräda vippar behagligt, enbart i sidled – vilket minskar risken för att tippa ner på hälarna. Balansbrädan gör att du kan stå längre stunder då lite rörelse kan upplevas mindre uttröttande än stillastående.

Vid regelbunden användning av Active Balance bräda aktiverar och tränar du bålmuskulaturen (inre, djupt liggande muskler som håller upp och balanserar ryggraden) och därmed tränas balansen. Blodcirkulationen ökar och du stärker även din koordination. Dessutom förbränner du mer energi.

Balansplattan är gjord i avlastande PUR med ett bubbelmönstrat ytskikt som stimulerar blodcirkulationen. Den har en stilren, nätt design som passar både på kontoret och i hemmiljö. Den rundade bottenplattan är gjord i snabbväxande poppelträ, FSC-certifierat. En öljett gör att du kan hänga upp balansplattan då den inte används.

Produktspecifikation:

Material: Polyuretanskum (PUR). Vinyl top.
Trä av snabbväxande poppel, FSC-cerifierat.
NBR-gummi (nitril).
Mått: 500 mm x 344 mm x 58 mm
Rengöring: Rengörs med milt rengöringsmedel.

 

Ladda ner CAD mm

Art.nr

 

Trä/svart
StandUp ACTIVE balansbräda 551095

Färger / storlek